Van der Sar over negatieve gebeurtenissen: 'Baal ik van'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Edwin van der Sar heeft zich woensdagmiddag gericht tot de seizoenkaarthouders van Ajax. De algemeen directeur van de Amsterdamse club baalt van de negatieve gebeurtenissen van de afgelopen tijd, maar blijkt ook optimistisch over de komende maanden. 

‘De eerste wedstrijd van februari, vorig weekend tegen FC Utrecht, werd afgelast. En de afgelopen week waren we met onze club helaas meermaals negatief in het nieuws. Geen goede start van deze maand dus, daar baal ik erg van’, schrijft Van der Sar, doelend op de veelbesproken gebeurtenissen rondom Sébastien Haller en André Onana, in een mail aan de seizoenskaarthouders van Ajax. 

De voormalig doelman geeft hierna aan dat hij graag had gezien dat Ajax de topwedstrijden in januari met publiek af had kunnen werken. ‘Zonder publiek heeft elk duel het gevoel van een oefenwedstrijd. We zijn enerzijds blij dat het betaalde voetbal doorgang kan vinden, maar anderzijds is het gemis van de fans elke keer enorm’, stelt Van der Sar.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137955/van-der-sar-over-negatieve-gebeurtenissen-baal-ik-van