Zwak en slordig Ajax verdiend onderuit tegen Twente

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zaterdagavond in eigen huis een pijnlijke nederlaag geleden tegen FC Twente. De Amsterdammers oogden geen moment als de geoliede machine die de afgelopen weken menig Eredivisieploeg van de mat tikte, terwijl Twente scherp en goed voor de dag kwam in de Johan Cruijff ArenA. Het viel af te lezen uit het resultaat: 1-2.

FC Twente kondigde bij monde van trainer Ron Jans van te voren al aan zich niet te willen verstoppen in de Johan Cruijff ArenA en voegde in de openingsfase daad bij het woord. De Tukkers hielden de ruimtes klein, zetten Ajax waar mogelijk onder druk en probeerden te voetballen. Het zorgde voor enige dreiging, zonder dat het concrete kansen opleverde.

Ajax raakte dus niet in de problemen, maar wist zelf ook geen gevaar te stichten. Verder dan twee ongevaarlijke pogingen van Quincy Promes kwamen de Amsterdammers in de eerste twintig minuten namelijk niet.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136246/zwak-en-slordig-ajax-verdiend-onderuit-tegen-twente