Ajax mist waarschijnlijk vijftal belangrijke spelers in duel tegen PSV voor JC-schaal

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax kan in het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal, op zaterdag 27 juli, waarschijnlijk geen beroep doen op een vijftal belangrijke spelers. David Neres is er volgens Erik ten Hag sowieso niet bij in de Johan Cruijff ArenA. Achter de namen van Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui, André Onana, allen actief geweest op de Afrika Cup, staat een vraagteken. Dit geldt ook voor Nicolás Tagliafico, die net als Neres deelnam aan de Copa América. “Volgende week komen die jongens gefaseerd terug. Tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal zullen ze er niet allemaal bij zijn. Ik denk, eerlijk gezegd, dat de meesten er niet bij zullen zijn. In principe gaan we met de huidige groep tegen PSV spelen”, aldus Ten Hag woensdag in gesprek met De Telegraaf.

“Het hangt ervan af hoe ze binnenkomen, hoe fit ze zijn, fysiek en mentaal. David Neres zal er zeker niet bij zijn of hij moet zich vrijdag komen melden en zeggen ‘ik ben er klaar voor’. Ik sluit niks uit, maar David heeft het minst vakantie gehad van allemaal.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/17/ajax-mist-waarschijnlijk-vijftal-belangrijke-spelers-in-duel-tegen-psv-voor-jc-schaal/