‘Juventus meldt zich officieel met bod van 85 miljoen euro op De Ligt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Juventus heeft zich nadrukkelijk gemeld in de strijd om Matthijs de Ligt. De Italianen hebben direct duidelijk gemaakt dat het serieus is en een bod van 85 miljoen euro uitgebracht op de aanvoerder van Ajax, zo meldt Tuttosport. De Italiaanse sportkrant stelt dat Juventus zich met het bod definitief nadrukkelijk mengt in de strijd met clubs als Manchester United, Bayern München, Paris Saint-Germain en Barcelona. Het is niet bekend of Ajax heeft gereageerd op het bod van Juventus.

Aan het begin van dit kalenderjaar was Juventus een van de meest genoemde potentiële bestemmingen voor De Ligt. Vertegenwoordigers van de kampioen van de Serie A zouden meermaals hebben gesproken met de negentienjarige aanvoerder van Ajax, terwijl concurrent Barcelona bezig was met de komst van Frenkie de Jong. Vervolgens deed Barcelona ook een poging voor De Ligt, maar door verhoogde salariseisen van zaakwaarnemer Mino Raiola zitten de gesprekken tussen beide partijen in een impasse.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/06/03/juventus-meldt-zich-officieel-met-bod-van-85-miljoen-euro-op-de-ligt/