Buitenlandse pers komt superlatieven tekort voor ‘reuzendoder Ajax’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zorgde dinsdagavond opnieuw voor een enorme stunt door Juventus in eigen huis met 1-2 te verslaan en hield de Champions League-droom nog altijd levend. Ook in het buitenland kunnen ze hun ogen niet geloven en komen superlatieven tekort om de prestaties van de Amsterdammers te omschrijven.

In Italie zag Corriere dello Sport Juventus simpelweg overklast worden door ‘de snelheid en elegantie’ van Ajax. ‘De wedstrijdanalyse en de technische beslissingen (over het lot van trainer Massimiliano Allegri, red.) komen later wel. Het team van Ten Hag heeft na Real Madrid ook Cristiano Ronaldo uit de Champions League gegooid. Het is de bittere realiteit voor de Bianconeri.’

Het Spaanse AS doet er nog een schepje bovenop. “Nee, wat er in het Santiago Bernabéu gebeurde was geen toeval. We zullen dit Ajax ons nog decennialang herinneren. De groep discipelen van Johan Cruijff veroverde harten in Turijn, zoals Ajax eerder al deed in Madrid. Ze veegden de vloer aan met het pragmatisme van Massimiliano Allegri.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/buitenlandse-pers-komt-superlatieven-tekort/