Ajax geeft comfortabele 0-2 voorsprong alsnog weg tegen Luik: 2-2

Binnen 25 minuten stond Ajax met 0-2 voor op Standard Luik maar de eindstand werd door een strafschop op 2-2 gezet. Ajax was de hele wedstrijd minder sterk dan de gastheren maar was veel effectiever en had wat geluk op het laatste moment van de wedstrijd na. Standard was diverse keren dreigend in de zestien meter van Ajax maar de Amsterdammers kwamen tegen de verhouding in op voorsprong door een geweldige actie van Dusan Tadic die een zuivere pass op Klaas-Jan Huntelaar gaf die de bal binnengekopte: 0-1. De Belgen bleven na dit doelpunt aandringen maar de scherpte ontbrak bij de thuisploeg. De 0-2 volgen uit een mooie crosspass van Hakim Ziyech op David Neres die vervolgens de bal naar Dusan Tadic speelde. Dusan schoot vanaf de zestien meter keurig achter de Luikse doelman.