DE ROTI REVOLUTIE

Bron: www.afca.nl

Het was weer niet overtuigend afgelopen woensdag in Kerkrade, vooral de eerste helft. Het zit er niet naar uit dat we psv nog gaan inhalen. De euforie na ‘t op non-actief stellen van Keizer, Bergkamp en Spijkerman is alweer weggeëbd. Met terugwerkende kracht blijkt Keizer het niet eens zo slecht gedaan te hebben….

Enige voordeel van WEER een verloren seizoen, is dat van der Sar en consorten nu onmogelijk voor hun verantwoordelijkheden kunnen weglopen en ondanks de plaat voor hun kop zouden ze onmogelijk ook deze bestuurlijke dwaling, deze blunder in een ander zijn schoenen kunnen schuiven….

Blunders en van der Sar op bestuurlijke gewijs heeft-ie er al zat gemaakt, als keeper destijds minder tot geen. Blunders en van der Sar, ik moet dan gelijk denken aan Auxerre-uit en aan mijn held Super Stanley Menzo denken, aan wiens blunder  van der Sar zijn carrière te danken heeft… Om met Louis van Gaal te spreken : “de cirkel is rond”. Nou, die cirkel zou nu wel helemaal mooi rond zijn , als na deze blunder van der Sar, Sir Stanley het stokje zou overnemen. Onrealistisch? “Ja”, maar dromen mag……

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/de-roti-revolutie/