Stanley Menzo

Menzo terug naar Beijing Guoan: “Hoor goede verhalen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hoewel de coronacrisis in Nederland nog maar net lijkt begonnen, gaan ze in China zo langzamerhand weer over naar het normale leven. Dus keert Stanley Menzo komende week ook weer terug naar Beijing Guoan, de Chinese partnerclub van Ajax, waar hij sinds vorig jaar de beloften traint.

“Hoe het precies is, weet ik niet. Maar ik hoor goede verhalen. Ik ben benieuwd wat ik aantref”, vertelt Menzo aan het Algemeen Dagblad. In China worden geen nieuwe besmettingen meer gemeld en lijkt het virus dus op zijn retour.

Menzo steunt blunderende Varela: "Hij kan echt wel wat"

Bron: source

Stanley Menzo vindt dat de ophef over Bruno Varela in het doel bij Ajax te veel wordt overdreven. De voormalig keeper van Oranje en de Amsterdammers denkt dat de stand-in van de geschorste Andre Onana wel degelijk wat kan. "Hij speelde slecht tegen Jong FC Utrecht. Dat is duidelijk. Maar hij is de tweede keeper van Ajax. Dat ben je niet zomaar, dan kun je echt wel wat."

Onze Trots: 'Was mooi hoe Ten Hag reageerde'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 25 spreken wij met Koen Jansen, beter bekend als rapper Diggy Dex.

Menzo hoopt dat Ajax-fans applaudisseren voor Scherpen

Bron: source

Stanley Menzo denkt dat Ajax een goede keuze maakt met het aantrekken van Kjell Scherpen. De voormalig goalie van de Amsterdammers hoopt wel dat de fans van de club uit de hoofdstad van Nederland de jonge keeper óók zullen accepteren. "Echt een schande hoe die jongen is bejegend door een paar fans. Ik hoop dat de Ajax-supporters in het uitvak vanavond voor hem klappen. Dan maak je direct een statement naar die andere groep."

Pages

Subscribe to Stanley Menzo