Drie dingen die je moet weten over ADO - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Zwoegend en wel, de eerste spits van Ajax. © Pro Shots

Ajax speelt zondag in de wetenschap dat concurrenten PSV en Feyenoord onderling uitmaken wie er dit weekend tegen puntverlies aanloopt. Een geruststellende gedachte voor de ploeg van Marcel Keizer, al is de eigen wedstrijd in Den Haag prioriteit nummer één. Daarom hier drie dingen die je moet weten over ADO – Ajax.

Kluivert over ADO en Kishna Justin Kluivert beleeft zondag weer een eerste keer, de buitenspeler speelde  nog niet eerder zonder supporters van Ajax op de tribune: “Voor het eerst zonder supporters, kijken hoe dat bevalt, misschien bevalt het wel goed. Je weet het nooit.”

Dat het zondag een beladen pot wordt, is ook het jeugdexponent duidelijk: “Toch anders als je tegen Ajax speelt, merk je tegen iedereen.” Toch zijn voor hem de voortekenen goed, Kluivert lijkt de enige voetballer in Nederland die graag op kunstgras speelt. En laat dat materiaal nou net in het stadion van ADO liggen: “Hou wel van kunstgras, heb er geen moeite mee. Heb mijn hele leven hier bij Ajax gespeeld op kunstgras. Het is heel glad, geen hobbeltjes.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22502