Valbuena: “Ajax is een geweldige club”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mathieu Valbuena zal morgenavond hoogstwaarschijnlijk als linksbuiten gaan aantreden tegen Ajax. De Fransman blikte op de persconferentie vooruit op de halve finale van de Europa League en was zeer lovend over Ajax.

“Ajax is een geweldige club, met een groot verleden en spelers die het mondiale voetbal kleur hebben gegeven”, citeert  L’Equipe de speler van Lyon.  Valbuena kwam al eerder in actie tegen Ajax, toen nog spelend bij Olympique Marseille. Destijds ging Marseille ten koste van Ajax door naar de kwartfinale van de UEFA Cup.

“Het is mooi om hier weer te zijn. We gaan er morgen alles aan doen om met een goede uitslag uit Amsterdam te vertrekken. Het gaat echt lastig worden. Het is natuurlijk fantastisch dat we tot de halve finale zijn gekomen. Maar nu wil je ook de finale halen. We zijn ons bewust van de ongeslagen status van Ajax in de Europa League. We verwachten een erg zware wedstrijd.” Valbuena miste dit seizoen nog geen minuut in de Europa League. Samen met zijn ploeggenoten rekenden zij al af met onder andere Besiktas en AS Roma.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/valbuena-ajax-is-geweldige-club/