Onze Trots: 'Spelers van Ajax luisteren mijn muziek'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 5: Sevaio Mook, beter bekend als rapper Sevn Alias.

'Gass, ik pull up in die car, fast! Linkerbaan, gas! Mandem mad, ik pull up, pull up, gass!', rapt Sevn Alias in zijn nummer Gass. De Amsterdammer brak in 2016 definitief door en met Gass scoorde hij zijn grootste hit. Maar ook Kifesh, Summer 16 en Turnen deden het goed in de Nederlandse hitlijsten. De rapper leverde daarnaast een geweldig optreden op Lowlands en bovendien heeft de pas twintigjarige artiest al enkele gouden en dubbelplatina singles achter zijn naam staan. Wat niet veel mensen weten is dat Sevn Alias ook supporter is van Ajax. Reden genoeg dus om de rapper eens op te zoeken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101919/onze-trots-spelers-van-ajax-luisteren-mijn-muziek