“Ajax is het beste wat me nu kan overkomen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Bertrand Traoré is blij met zijn verhuur aan Ajax. De aanvaller wil zich in Amsterdam verder ontwikkelen. “Mijn contract werd verlengd en het pad naar een basisplaats bij Chelsea moest ik elders afleggen. Dat kon in Engeland bij een andere club, maar ik vond Ajax de beste optie”, vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

“Voor mij is Ajax het beste wat me nu kan overkomen”, vervolgt de 21-jarige huurling. “Spelen in een aanvallende ploeg, in een competitie als de Eredivisie. Nederland is hét land voor talenten. Dat heb ik zelf een paar jaar geleden gemerkt. Hier is alles op het voetbal gericht, dat is heerlijk voor een aanvaller. Daarom wilde ik nu zeker naar Ajax, en helemaal met deze trainer.”

Dat de voetballer uit Burkina Faso weer samen kon gaan werken met Peter Bosz heeft een grote rol gespeeld in zijn uiteindelijke beslissing. “Peter Bosz gaf de doorslag, absoluut. Hij kent me door en door, onder hem ben ik bij Vitesse beter geworden en ga ik nu ook bij Ajax beter worden. Maar het allerbelangrijkste is dat ik weer wekelijks minuten kan maken.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/traore-ajax-is-beste-me-nu-overkomen/