Sánchez: “Heel blij met mijn overstap naar Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davinson Sánchez Mina is vandaag door Ajax gepresenteerd als tweede aankoop van deze zomer. De 20-jarige Colombiaan tekent in Amsterdam een contract voor vijf jaar en kijkt uit naar de komende tijd. “Hier kan ik me verder ontwikkelen. Dit is een prachtige dag voor mij. Ik ben heel blij dat ik de overstap naar Ajax heb gemaakt”, vertelt het talent op de officiële website van Ajax.

“Het is een heel grote club met een prachtige historie”, vervolgt de jeugdinternational van Colombia. “Er hebben hier altijd grote spelers onder contract gestaan. Denk bijvoorbeeld aan Johan Cruijff en Frank Rijkaard. Ajax is in de hele wereld bekend.”

Sánchez is speler die in het centrum van de verdediging speelt en komt over van Atlético Nacional. “Ik ben een temperamentvolle verdediger die graag de bal aan de voet wil hebben. Dat is een van mijn sterke punten, maar mijn sterkste punt is mijn snelheid. Bij Ajax kan ik me verder ontwikkelen. Ik kan hier veel leren en mijn persoonlijke doelen verwezenlijken. Ajax is voor mij de beste club om als speler verder te groeien.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/sanchez-heel-blij-overstap-naar-ajax/