Ajax ontloopt topploegen in CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax kan zich na een teleurstellende tweede plek in de Eredivisie gaan opmaken voor de voorrondes van de Champions League. De ploeg die, na het opstappen van Frank de Boer, nog zonder hoofdcoach zit lijkt een aantal sterke ploegen te ontlopen. Dit door de geplaatste status die de Amsterdammers genieten. 

In de derde voorronde van de CL ontloopt Ajax in ieder geval Shakthar Donetsk en Fenerbahce, zo zocht Voetbal International uit. Anderlecht lijkt 'ons' ook te gaan vergezellen in de pot voor geplaatste ploegen, en zal zodoende dus niet geloot kunnen worden. De Belgen moeten in hun komende twee duels minimaal één punt pakken om een ticket voor de voorrondes van het miljoenenbal veilig te stellen.

De lijst van geplaatste ploegen gaat met alle waarschijnlijkheid gesloten worden door Sparta Praag, echter is de ploeg uit Tsjechië hier afhankelijk van het Russische FK Rostov. Op dit moment staat de verrassing van het seizoen in Rusland nog tweede. Mocht deze tweede plaats uit handen gegeven worden dan zal Praag haar geplaatste status verliezen, CSKA Moskou of Zenit Sint-Petersburg zal deze positie dan overnemen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96738/ajax-ontloopt-topploegen-in-cl