LIVE 14.30u | Ajax A1 - AZ A1 (4-3)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ook deze zaterdag komt er weer Ajax-jeugd in actie. Hieronder kunt u zien welke teams in actie komen; via ons Twitter-account kunt u live de wedstrijden volgen.

12.00 uur: Ajax A2 – PEC Zwolle A1 2-1In de openingsfase gebeurde er erg weinig. Het tempo lag laag en er werden geen kansen gecreëerd. Na een halfuur brak Teun van Zweeden gevaarlijk door na een goede steekpass van een uitstekend spelende Rayan El Azrak, maar zijn schot was niet dreigend genoeg. Ajax begon aan te zetten, hetgeen resulteerde in een afstandsschot van Markus Bay, een harde poging van Dragi Gudelj én een buitenspeldoelpunt van Adham El Idrissi.

Het buitenspeldoelpunt van de jonge spits was typerend voor de rest van zijn wedstrijd. Hij speelde een wat ongelukkige wedstrijd, maar liet wel zien over doorzettingsvermogen te beschikken. Hij werkte immers erg hard voor zijn ploeg. Op slag van rust scoorde Ajax alsnog de openingstreffer. Reda Boultam gaf de bal uitstekend voor van links en de bal werd binnen gewerkt door Bay.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96269/live-1430u-ajax-a1-az-a1-4-3