LIVE 14.30u | NEC/FC Oss A1 - Ajax A1 (1-2)

Bron: www.ajaxshowtime.com

LIVETOPIC | Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdagmiddag. De B2 heeft al om 12.00 uur gespeeld en gewonnen van Willem II U16. Op datzelfde tijdstip won de C1 van Ajax met 2-4 bij PSV. Om 14.30 komt het vlaggenschip van de Ajax-opleiding in actie. Uit bij NEC/FC Oss gaat men voor de volle drie punten in de strijd om het kampioenschap. 

FT | Ajax B2 - Willem II B2 (2-0)Ajax B2 begon stormachtig aan het duel op De Toekomst tegen Willem II U16. Sint schoot op de vuisten van de doelman en na een prachtige communicatie tussen El Azrak en Owusu scoorde eerstgenoemde, al was het helaas in buitenspelpositie.

Daarna kwam Willem II beter in de wedstrijd door met name defensieve fouten van de jonge Ajacieden. Gedekte spelers werden slecht ingespeeld, waardoor er veel onnodig balverlies werd geleden. De B2 incasseerde echter geen tegentreffer waarna het zelf wel scoorde. Vlak voor rust was het Sint die de 1-0 op het scorebord zette.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94961/live-1430u-nec-fc-oss-a1-ajax-a1-1-2