Heitinga: “Uit mijn mond geen slecht woord over Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Bijna een week geleden maakte John Heitinga bekend dat hij stopt bij Ajax en met professioneel voetbal. Er kwam veel af op de 32-jarige ex-voetballer, maar bovenal blijft hij Ajacied en zal hij over Ajax geen kwaad spreken. “Ik ben Ajax vooral dankbaar voor de warmte die ik de laatste maanden heb gevoeld. Je kunt het linksom of rechtsom proberen, maar uit mijn mond geen slecht woord over Ajax of Frank de Boer”, aldus Heitinga in gesprek met De Telegraaf.

Voor bijna al zijn ex-trainers bij Ajax heeft hij mooie woorden. “Het begon allemaal met Henk van Teunenbroek. Hij was degene die tegen mijn moeder zei: ’Laat die jongen maar bij Ajax komen trainen’. Co Adriaanse schonk me mijn debuut. En de toenmalige clubarts Edwin Goedhart stond me bij in de gitzwarte periode van mijn blessures. Ronald Koeman natuurlijk, die me het vertrouwen gaf. Dan Henk ten Cate niet te vergeten, onder wie ik mijn beste tijd bij Ajax had en dankzij wie ik mijn transfer naar Spanje verdiende. En dat allemaal nadat Danny Blind mijn aanvoerdersband aan Julien Escudé had gegeven”, besluit Heitinga toch met een minpuntje over de huidige bondscoach van Oranje.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/02/06/heitinga-uit-mijn-mond-geen-slecht-woord-over-ajax/