Julien Escudé

Ajax rond transfer Wöber naar Sevilla af: Transferconstructie gewijzigd

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax laat via de officiële kanalen weten dat het de formaliteiten rondom de transfer van Maximilian Wöber naar Sevilla heeft afgerond. In tegenstelling tot wat er eerder bericht werd zal de verdediger in eerste instantie voor een halfjaar worden gehuurd door de Andalusiërs, waarna hij aankomende zomer voor 10,5 miljoen euro definitief zal worden ingelijfd. Dat bedrag kan door variabelen nog oplopen tot maximaal elf miljoen euro.

Heitinga: “Uit mijn mond geen slecht woord over Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Bijna een week geleden maakte John Heitinga bekend dat hij stopt bij Ajax en met professioneel voetbal. Er kwam veel af op de 32-jarige ex-voetballer, maar bovenal blijft hij Ajacied en zal hij over Ajax geen kwaad spreken. “Ik ben Ajax vooral dankbaar voor de warmte die ik de laatste maanden heb gevoeld. Je kunt het linksom of rechtsom proberen, maar uit mijn mond geen slecht woord over Ajax of Frank de Boer”, aldus Heitinga in gesprek met De Telegraaf.

Heitinga: “Uit mijn mond geen slecht woord over Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Heitinga maakte deze week bekend per direct te stoppen met voetballen, maar voor het beruchte ‘zwarte gat’ is hij niet bang: “Nee, en dat gaat ook niet gebeuren. Waar de ene deur dicht gaat, gaat er ook vast wel weer een open. Ik ben een positief ingestelde jongen en ben redelijk creatief. Mijn trainerspapieren wil ik sowieso halen, waarna ik kijk of het trainerschap bij me past”, vertelt hij in De Telegraaf. De voormalig verdediger is op dit moment al met Ajax in gesprek over zijn toekomst.

Subscribe to Julien Escudé