Ajax verhuurt El Azzouzi aan FC Twente

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zakaria El Azzouzi zal Ajax tijdelijk gaan verlaten. De 19-jarige spits wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan FC Twente, zo meldt Henk Spaan in Het Parool.

De talentvolle aanvaller komt momenteel uit voor Jong Ajax, maar lijkt tweede keus te zijn. Trainers Andries Ulderink en Jaap Stam geven in de punt van de aanval de voorkeur aan Sam Hendriks. Ondanks dat scoorde El Azzouzi al zes keer in elf wedstrijden en heeft hij daarmee het minst aantal minuten per doelpunt nodig in de Jupiler League. Spaan schrijft in Het Parool het volgende: “Tegenwoordig wordt hij vooral genegeerd door Stam en Ulderink, die Sam Hendriks zo veel mogelijk speeltijd gunnen. Als El Azzouzi meedoet, scoort hij meestal wel. Zijn gemiddelde aan doelpunten per minuut ligt veel hoger dan dat van Hendriks.”

“Wim Jonk moest weg en ogenblikkelijk hoorde zijn protegé El Azzouzi, in het bezit van een vijfjarig contract, dat hij verhuurd zou worden”, vervolgt Spaan. “Dat gaat nu ook gebeuren. Twente wordt zijn nieuwe club. Zakaria is blij.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/spaan-el-azzouzi-wordt-verhuurd-aan-fc-twente/