Gratis Live Kijken naar Online Stream van El Clasico (21 november 2015)

Bron: www.nieuwslog.nl

Vanavond (zaterdag 21 november) om 18:15 spelen Real Madrid en Barcelona voor het eerst dit seizoen tegen elkaar. De wedstrijd — die in het Bernabéu stadion wordt gespeeld — zal online live te volgens zijn via internet.

Het lijkt er op dat het een spannende wedstrijd gaat worden, waar geen van de ploegen als grote favoriet wordt gezien. Het lijkt er echt op dat het nog alle kanten op kan. Barcelona staat momenteel eerste in de Primera División met 27 punten, terwijl Real Madrid tweede staat met 24 punten.

Bij online sportsbooks is Real Madrid licht favoriet om de wedstrijd te winnen, de quotering van “Real Madrid Wint” is 2.50 terwijl “Barcelona Wint” een quotering heeft van 2.85. Het lijkt er op dat de bookmaker verwacht dat beide teams zullen scoren “Both Teams To Score” staat genoteerd op 1.38. Als neutrale toeschouwers kunnen we alleen maar hopen dat de bookies gelijk hebben en het een spannend doelpuntenfestijn wordt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1250737-gratis-live-kijken-naar-online-stream-van-el-clasico-bij-unibet-tv/