Interlands: Milik scoort, ploeg Fischer niet naar EK

Na de interlandronde van afgelopen weekend, kwamen ook gisteren kwamen diverse Ajacieden in actie in interlands. Ajax1.nl zette ze weer voor je op een rijtje.

Nederlands elftal

In de selectie van het Nederlands elftal waren nog drie Ajacieden overgebleven: Jasper Cillessen, Kenny Tete en Joël Veltman. Vlak voor aanvang van werd de oefenwedstrijd tegen Duitsland afgelast vanwege terreurdreiging.

Jong Oranje

Sam Hendriks werd voor het eerst opgeroepen voor Jong Oranje en mocht meteen zijn debuut maken voor de Nederlandse beloften. De spits mocht een paar minuten voor tijd invallen en kon een nederlaag niet voorkomen. Na een 0-2 voorsprong bij rust, verloor Jong Oranje met 4-2. Jong Oranje staat er echter nog steeds goed voor om zich te kwalificeren voor het EK.

Denemarken

Afgelopen weekend startte Viktor Fischer verrassend genoeg nog in de basis bij Denemarken, gisteren kwam de aanvaller helemaal niet in actie. Hij zag zijn team met 2-2 gelijkspelen tegen Zweden, beide Zweedse doelpunten werden gemaakt door Zlatan Ibrahimovic. Daardoor gaan de Zweden aankomende zomer naar het EK.