Ajax speelt eerste oefenwedstrijd gelijk

Ajax heeft de wedstrijd tegen Dinamo Moskou met 2-2 gelijkgespeeld. Ajax kwam in de 18e minuut op voorsprong door een eigen doelpunt van Kuzmin, twaalf minuten later was de stand weer gelijk. Bazoer wist raak te schieten in de 58e minuut maar Dinamo kwam opnieuw terug in de 83e minuut.

Ajax speelde de twee helften met twee verschillende opstellingen. De opstelling voor de eerste helft zag er als volgt uit: Boer; Tete, Heitinga, Riedewald, Dijks; Klaassen, Gudelj, Sinkgraven; Schöne, El Ghazi, Menig.

Al na twee minuten was er een goede kans voor Ajax. Riedewald dribbelde in en gaf een lange bal op El Ghazi. Via Schöne kwam er een voorzet bij Klaassen terecht die tegen de paal kopte. Na de kans werd de bal door Ajax een beetje rondgespeeld waarna een vrije trap voor Dinamo volgde. De bal ging echter ruim over het doel van Boer. Een paar minuten later lag de bal er aan de andere kant wel in. Een corner van Schöne werd door Dinamo-speler Kuzmin en bracht Ajax op een 1-0 voorsprong.