De Boer: ‘Kishna weer bij selectie, hij begreep de straf’

Bron: www.ajaxlife.nl

Kishna en De Boer hadden maandag een goed gesprek.© Pro Shots

Ricardo Kishna keert na een afwezigheid door een ‘disciplinaire maatregel’ weer terug in de selectie. Ook Kolbeinn Sigthórsson zit bij de groep voor Ajax – Dnjepr Dnjepropetrovsk. De IJslander stond twee maanden buitenspel vanwege een knieblessure.

Frank de Boer had deze week een goed gesprek met Kishna. De lucht is nu geklaard, volgens de trainer. “Ik vroeg of hij had begrepen waarom ik hem buiten de selectie gelaten had en hij heeft het begrepen.”

De Boer en Kishna zitten dus weer op één lijn, ook binnen de selectie is de aanvaller goed opgevangen, vertelt Joël Veltman aan Ajax Life. “We hebben er natuurlijk wel een beetje met hem over gepraat, hoe het gaat en zo. Hij is top opgevangen en maakt gewoon weer deel uit van de groep.”

Net als Kishna en Sigthórsson zitten Boilesen en Moisander ook bij de selectie. “Dus het gaat goed – even afkloppen – en eigenlijk is alleen Zimling geblesseerd,” aldus De Boer, die ook nog goed nieuws had over Viktor Fischer. “Hopelijk kan Viktor komende zaterdag wat minuten gaan maken (met Jong Ajax, red.).”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17238