Kishna: “Dit moet mijn seizoen worden”

Bron: ajax1.nl

Het is alweer ruim drie jaar geleden dat de toen zestienjarige Ricardo Kishna zijn eerste contract bij Ajax tekende. In die korte periode is Kishna razendsnel volwassen geworden, mede door zware blessures in die beginperiode. Vanaf afgelopen februari mocht hij ruiken aan het échte werk, maar: ,,Dit moet mijn seizoen worden”, zegt de linksbuiten vastbesloten op de eerste trainingsdag in De Lutte.

Na die eerste oefensessie op het veld van SV De Lutte tuurt Ricardo Kishna, voordat hij zich meldt voor het interview, op de tablet van performance coach Björn Rekelhof. Niet alleen de staf, maar ook de spelers zelf lijken steeds meer geïnteresseerd in cijfertjes: ,,Ik wilde weten hoeveel aantal meters ik deze training heb gelopen”, legt hij ontspannen uit. ,,Die afstand was goed, precies het gemiddelde van de groep. Dat was keurig.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/kishna-dit-moet-mijn-seizoen-worden/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kishna-dit-moet-mijn-seizoen-worden