Ajax TV

Ook verlenging Overmars aanstaande: ‘Voor mij is het niet zo heel spannend’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag blijft bij Ajax, zo maakte de club vrijdag bekend. Vermoedelijk geldt voor directeur voetbalzaken Marc Overmars hetzelfde, want eerder deze maand sprak hij van ‘een soort commitment’ met de trainer: als de één blijft, dan blijft de ander ook. Na de bekendmaking van de contractverlenging van Ten Hag wordt Overmars door Ajax TV dan ook gevraagd naar die afspraak. “Ik heb de komende weken ook de nodige gesprekken met de club.

Ten Hag: ‘We zijn dichtbij, maar heel dichtbij is ook niks’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dit weekend staan er interlands op het programma waardoor Ajax volgende week weer verder kan met het veilig stellen van prijzen. Op 18 april spelen de Ajacieden de bekerfinale en in de weken daarna kan de 35ste landstitel zo goed als zeker worden binnengehaald. Erik ten Hag weet dat de maand van de waarheid eraan komt en hoopt dat zijn spelers hetzelfde gevoel hebben, want dichtbij kan ook niks zijn.

Blind twijfelgeval voor uitduel met PSV

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is nog maar de vraag met welke defensie Ajax aankomende zondag gaat aantreden tegen PSV. Nadat eerder bekend is geworden dat Noussair Mazraoui er zeker niet bij is en dat de inzetbaarheid van Nico Tagliafico een vraagteken is, heeft trainer Erik ten Hag er nog een probleem bijgekregen. Daley Blind is namelijk met klachten uit de wedstrijd tegen Lille OSC gekomen en zijn inzetbaarheid is onzeker voor aankomende zondag. ‘Als ze er niet bij kunnen zijn dan moeten we dat opvangen en weer laten zien dat deze selectie dat goed kan’, zo laat Ten Hag weten.

Pages

Subscribe to Ajax TV