De Sa rechtsbuiten, Bojan links, Fischer op de bank

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Frank de Boer heeft een verrassing in petto voor het duel met Go Ahead Eagles vanmiddag. Lesly de Sa, deze week bij de selectie gehaald in de plaats van rechtsback Ruben Ligeon, start meteen in de basis. Hij zal aan de rechterkant beginnen. Bojan Krkic is de linksbuiten, waardoor Viktor Fischer op de bank belandt. Ook Lasse Schöne mag dus de bank warm gaan houden. Kolbeinn Sigthorsson is weer de spits, nadat dat tegen Feyenoord nog Bojan was.

In de voorhoede dus verrassingen, maar in de rest van het elftal heeft De Boer geen wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de vorige competitiewedstrijd, tegen PSV (1-0 winst). Dat betekent dat Stefano Denswil weer op de bank zit, waar hij in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord nog de plek van Niklas Moisander stond. Nicolai Boilesen kan ook gewoon starten; hij viel tegen Feyenoord uit met een armblessure maar is blijkbaar fit genoeg.

Opstelling: Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen, Klaassen, Blind, Serero, De Sa, Sigthórsson, Bojan.Wissels: Vermeer, Denswil, Duarte, Poulsen, Schöne, Fischer, Hoesen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/de-sa-rechtsbuiten-bojan-links-fischer-op-de-bank/