Lesly de Sa: “Het eerste is mijn ploeg”

Bron: ajax1.nl

Lesly de Sa hangt een beetje tussen het eerste en het tweede van Ajax in. Zondagmiddag was de jonge rechtsbuiten de gevierde man: hij leverde een assist én een doelpunt af in de wedstrijd tussen Jong Ajax en Sparta Rotterdam (2-1). Een vrije trap van De Sa belandde na geknoei van keeper Khalid Sinouh in het doel. Een kwartier voor tijd schoot hij de Amsterdamse beloften naar de overwinning.

De Sa hoopt zich te bewijzen door in de Jupiler League goed te presteren (drie goals, drie assists). Toch mocht hij al een aantal keer in actie komen met het eerste elftal. Zo speelde De Sa onder meer tegen Go Ahead Eagles, FC Utrecht en FC Twente, maar ook tegen Celtic en AC Milan. De laatste weken kiest De Boer echter voor Lasse Schöne als rechtsbuiten.

“Ik heb een blessure gehad en daarna ben ik er niet meer bij geweest, maar doel is om er weer bij te horen. Daar knok ik voor en ik hoop dat het gaat lukken”, zegt De Sa tegen Ajax Showtime. Toch ziet hij het eerste nog als ‘zijn team’. “Jazeker, ik train ook met het eerste mee. Dat is mijn ploeg.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/lesly-de-sa-het-eerste-is-mijn-ploeg/