Game Talk van Opa Spoor: AJAX – Willem II

Bron: www.afca.nl

Willem II-thuis: winnen en de derde op rij is een feit.

Ajax heeft nog een fikse rekening te vereffenen met deze reservelampies. Opa is de 29ste april 2007 nog niet vergeten toen Ajax in de kampioensrace een doelpunt te kort kwam en het stadion na het laatste fluitsignaal een groot feest vierde. Opzouten naar de Jupilerleague dus!

Het was na de mooie overwinning een leuk weekje uiteraard. Boertje die voor een jaartje of drie gaat bijtekenen, meer mag ook natuurlijk.

Er is ergens te lezen dat Mickey teleurgesteld is in alles wat Ajax is. Helaas zijn wij ook teleurgesteld in alles wat Mickey is.

Tot woensdag is er onzekerheid over de datum van de huldiging na het behaalde kampioenschap. Het is al een schande dat de huldiging plaats vindt op een of andere verlaten grasveldje naast de Arena.

Chef v/d Laan doet net alsof partijen mee kunnen praten en nodigt ze uit voor een nepvergadering. Het wordt een mooie show. Uiteraard hebben de overige partijen niets te zeggen want 5 mei staat dan allang vast.

De chef vindt Ajax ook krenterig omdat Ajax het liefst heel weinig maar liever helemaal niets mee wil betalen aan de huldiging.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-willem-ii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-willem-ii