Cruijff geeft tikje aan bestuursraad en RVC

Bron: ajax1.nl

Naast Sjaak Swart heeft ook Johan Cruijff een verklaring afgegeven in de rechtszaak tussen Tscheu La Ling en Steven ten Have, dat vertelt de legendarische nummer veertien in zijn column. Samen met Sjaak Swart, Keje Molenaar, Dick Schoenaker heeft Cruijff een verklaring gegeven over de beschuldigingen van Steven ten Have aan het adres van La Ling.

Cruijff gaf in zijn column kritiek op enkele leden van de bestuursraad en Raad van Commissarissen. Volgens de voetbalheld is het raar dat zij zich niet thuis gaven bij de juridische strijd tussen Ten Have en La Ling. “Daarom is het opvallend, dat alleen de oud-spelers die bij de bespreking aanwezig waren de uitspraken hebben bevestigd, terwijl zo’n twintig leden allemaal hetzelfde hebben gehoord.”

Volgens Cruijff is Ajax nog lang niet één club en moet het op vele fronten door ontwikkelen. Daar is met de aanstelling van Michael Kinsbergen en Edwin van der Sar al een stap gezet. Cruijff vervolgt over de absentie van de leden van de voormalige ledenraad: “Toch hebben die in deze zaak niet thuis gegeven. Dan vraag ik me af, wanneer maken we er met z’n allen weer één club van?”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/cruijff-geeft-tikje-aan-bestuursraad-en-rvc/