Game Talk van Opa Spoor: AJAX – NAC

Bron: www.afca.nl

NAC-thuis: was vorig seizoen een drama op het eind, doe nu maar even anders.

Er is zoals verwacht een hoop gebeurd deze week. Theo had heimwee en is weer terug naar huis. Is wel mooi zo. Op de een of andere manier heeft Opa wel waardering voor deze clubvoetballer. Buiten Arnhem heeft Theo gewoon last van heimwee, daar kan hij ook niets aan doen.

Onze nieuwe oude centrale verdediger is ook binnen. Nu maar hopen dat hij de leider zal worden die we nodig hebben. Het aantrekken van Poulsen is verrassend maar misschien wel essentieel, zeker voor de komende wedstrijden in de CL.

Ebecilio mag even worden verhuurd van Boertje. Benieuwd of dat nog wat gaat worden in de toekomst. Gregory speelt vandaag voor etalagepoppetje. Hoop dat ze haar goed zit. Ben benieuwd of de uitverkoop nog wat gaat opleveren de komende dagen. Ook Mickey zit namelijk in zijn laatste contractjaar.

Het zal tot eind augustus onrustig blijven, dat is wel zeker!

Voor de wedstrijd is het in het home even schrikken: er komt ineens een Belgisch biertje uit de tap. Is even wennen. Wel met echte Ajax-glazen, dat is dan wel weer leuk.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-nac/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-nac