Ajax A1 wint eerste competitiewedstrijd: 2-0

Ajax A1 is er zonder problemen in geslaagd te winnen van ADO Den Haag A1. Op De Toekomst wist de ploeg van trainer Fred Grim en assistent Kenneth Perez  te winnen van de ploeg uit Den Haag. De doelpunten kwamen op naam van Nick de Bondt en Queensy Menig. Ajax A1 komt door de overwinning op een derde plek in de Eredivisie voor de A-jeugd, achter Feyenoord A1 en FC Twente A1.

Voor de toeschouwers was er genoeg te genieten in de eerste helft. De jeugdploeg van Ajax kwam flitsend uit de startblokken en wist al na negentien minuten het net te vinden. Sinan Keskin, die vorige week tegen sc Heerenveen A1 nog wist te scoren, bediende Nick de Bondt op maat. Met een tegendraadse kopbal maakte de blonde aanvaller de openingstreffer voor Ajax A1. Slechts drie minuten later bolde het net weer. Queensy Menig breidde de voorsprong van de A1 uit naar een comfortabele 2-0.