Hércules CF

Feyenoord tegen FC Utrecht in tweede ronde TOTO KNVB Beker, Ajax naar amateurs Hercules, PSV ontvangt FC Twente

Bron: www.ad.nl

Feyenoord neemt het in de zestiende finales van de TOTO KNVB Beker thuis op tegen FC Utrecht, de huidige hekkensluiter in de eredivisie. Ajax gaat eind december op bezoek bij de amateurs van Hercules uit Utrecht, de huidige nummer drie van de Derde Divisie A. Met PSV - FC Twente staat er vlak voor de kerst nog een kraker op het programma in de tweede ronde van het bekertoernooi.

Amateurclub ADO'20 scoort, en loopt daardoor promotie mis: ‘Doelpunt met heel dubbel gevoel’

Bron: www.ad.nl

ADO’20 beleefde maandag een bizar slot van het voetbalseizoen in de Derde Divisie. De amateurclub uit Heemskerk kwam tegen het Utrechtse USV Hercules in blessuretijd op gelijke hoogte. Reden voor een feestje, zou je zeggen. Maar door de 3-3 te maken verspeelde de vereniging juist de kans op promotie. ,,Een doelpunt met een heel dubbel gevoel”, zegt doelpuntmaker Daan Boerlage.

Suurendonk: ”Het zijn allemaal maatjes van elkaar”

Bron: ajax1.nl

Op een veelbewogen persconferentie maakte Rob Been junior vorige week maandag onder meer bekend dat Ruud Suurendonk zich heeft teruggetrokken uit de bestuursraad. De voormalige topvoetballer, die legendarisch is geworden dankzij zijn hattrick tegen Napoli, doet nu voor het eerst zijn verhaal tegenover Ajax1. Suurendonk zag dat veel mensen elkaar baantjes toeschuiven en had geen zin daar als enige oud-voetballer tussen te gaan zitten: “Dan ben ik net als Johan Cruijff nu alleen maar bezig mezelf te verdedigen. Daar heb ik helemaal geen zin in.”

Drukke laatste transferdag CL-tegenstanders Ajax

Bron: ajax1.nl

In Amsterdam was het chaos. De laatste transferdag stond vol met geruchten rondom de transfers van Dmitry Bulykin en Mounir El Hamdaoui. Daarnaast was er ook nog spanning rondom de personen Gregory van der Wiel en Jan Vertonghen. Maar niet alleen in Amsterdam werden spelers getransfereerd. De tegenstanders van Ajax in de Champions League hebben het ook heel erg druk gehad. Dinamo Zagreb heeft zich versterkt met ervaren verdediger Josip Šimunić. Olympique Lyon moet het tegen Ajax zonder talent Miralem Pjanic gaan doen, hij vertrok naar Roma.

AEGON Toekomst Journaal: D1 & D2

Bron: www.ajax.nl

In het AEGON Toekomst Journaal wordt iedere week op Ajax TV aandacht besteed aan de jeugdelftallen van de Toekomst. Deze week zien we de talenten uit de D1 en de D2 aan het werk. De D1 speelde vriendschappelijk met 3-3 gelijk tegen de C1 van Hercules Zaandam. Ajax D2 oefende tegen Alphense Boys D1: 3-1. De vriendschappelijke duels leverden dus veel Ajax-treffers op.
Subscribe to Hércules CF