Hércules CF

Suurendonk: ”Het zijn allemaal maatjes van elkaar”

Bron: ajax1.nl

Op een veelbewogen persconferentie maakte Rob Been junior vorige week maandag onder meer bekend dat Ruud Suurendonk zich heeft teruggetrokken uit de bestuursraad. De voormalige topvoetballer, die legendarisch is geworden dankzij zijn hattrick tegen Napoli, doet nu voor het eerst zijn verhaal tegenover Ajax1. Suurendonk zag dat veel mensen elkaar baantjes toeschuiven en had geen zin daar als enige oud-voetballer tussen te gaan zitten: “Dan ben ik net als Johan Cruijff nu alleen maar bezig mezelf te verdedigen. Daar heb ik helemaal geen zin in.”

Drukke laatste transferdag CL-tegenstanders Ajax

Bron: ajax1.nl

In Amsterdam was het chaos. De laatste transferdag stond vol met geruchten rondom de transfers van Dmitry Bulykin en Mounir El Hamdaoui. Daarnaast was er ook nog spanning rondom de personen Gregory van der Wiel en Jan Vertonghen. Maar niet alleen in Amsterdam werden spelers getransfereerd. De tegenstanders van Ajax in de Champions League hebben het ook heel erg druk gehad. Dinamo Zagreb heeft zich versterkt met ervaren verdediger Josip Šimunić. Olympique Lyon moet het tegen Ajax zonder talent Miralem Pjanic gaan doen, hij vertrok naar Roma.

AEGON Toekomst Journaal: D1 & D2

Bron: www.ajax.nl

In het AEGON Toekomst Journaal wordt iedere week op Ajax TV aandacht besteed aan de jeugdelftallen van de Toekomst. Deze week zien we de talenten uit de D1 en de D2 aan het werk. De D1 speelde vriendschappelijk met 3-3 gelijk tegen de C1 van Hercules Zaandam. Ajax D2 oefende tegen Alphense Boys D1: 3-1. De vriendschappelijke duels leverden dus veel Ajax-treffers op.
Subscribe to Hércules CF