Alderweireld: “Ik wil alles winnen”

Bron: ajax1.nl

Met Jan Vertonghen, André Ooijer en Jeroen Verhoeven vertrokken dit seizoen drie ervaren krachten bij Ajax. Dat liet een leemte achter, maar Toby Alderweireld voelt zich er klaar voor om op het veld en buiten het veld de leidersrol op zich te nemen. Tegenover Ajax TV liet de Belg zien dat hij zich de kenmerkende Amsterdamse bluf en ambitie eigen heeft gemaakt.

De Belgische verdediger is blij dat na een lange voorbereiding, die hij vanaf de eerste minuut meemaakte, zondag tegen PSV eindelijk in een officiële wedstrijd aan de bak kan. Op het spel staat de Johan Cruijff Schal: “We hebben een lange voorbereiding gehad en dak snak je toch een beetje naar het ‘echie’. Ik ben blij dat het eindelijk begint.”

Volgens Alderweireld is het jonge Ajax, dat waarschijnlijk nog aangevuld gaat worden met twee aanwinsten, klaar voor het nieuwe seizoen: “Ik denk het wel, natuurlijk weet je het nooit als je een tegenstander van kaliber tegenkomt, en PSV is dat, maar na PSV kunnen we echt zien of we er klaar voor zijn.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/alderweireld-ik-wil-alles-winnen/