Gametalk van Opa Spoor: Vitesse – AJAX

Bron: www.afca.nl

Vitesse-uit: de 14e op rij, dat is een mooi streven in deze wedstrijd. Voor beide teams staat er niets meer op het spel. Wel te hopen dat Ooijer, Belgische Jan en Gregory een mooie afscheidswedstrijd kunnen spelen.

De huldiging was me er wel een. Op een of ander ongezellig hondenuitlaatveldje naast de Arena. Lekker verzonnen van Ebertje. Ebertje heeft uit heel Nederland eenheden van de ME verzameld. Uit Friesland, Groningen: niets is Ebertje te veel.

Het zegt al genoeg dat de microfoon spontaan dienst weigerde toen Ebertje wat wilde gaan zeggen. Daarna schoffeerde Ebertje alle fluitende Ajax-supporters.  “Hij heeft al heel lang een seizoenkaart…….”. Wie neemt deze man nog serieus? Deze nepsupporter is rijp voor de afvalcontainer. Ooit hadden we een wethouder met Ajax-shawl, hij is nu sultan van kakkerlakkenstad………….

Uiteraard is de Gammabak weer niet uitverkocht. Toch vreemd als de driesterren-landskampioen Arnhem met een bezoekje vereert.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gametalk-van-opa-spoor-vitesse-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gametalk-van-opa-spoor-vitesse-ajax