Ten Have spreekt met fanatieke aanhang

Bron: ajax1.nl

Steven ten Have heeft vanavond een groep fanatieke Ajax-aanhangers toegesproken in het supportershome van de club. De voorzitter van Ajax verraste samen met drie mede-commissarissen vriend, vijand en bestuurslid Johan Cruijff door het voornemen uit te spreken Louis van Gaal per medio 2012 als algemeen directeur aan te stellen.

Onder de Ajax-supporters is een grote meerderheid voor het aanblijven van Cruijff, blijkt uit reacties en polls op de internetfora. Een minder groot deel ziet Van Gaal graag het heft in handen nemen en een aantal hoopt – waarschijnlijk tegen beter weten in – op een samenwerking van de twee clubiconen.

Reactie fansZaterdag speelt Ajax thuis tegen NAC. De reactie van de fans, die in het verleden al menig trainer en bestuurder de deur uit werkten, kan wel eens beslissend zijn in de soap-Ajax.

Formeel gezien moet de ledenraad (of de opvolger daarvan, de bestuursraad) beslissen over de toekomst van de RvC, waarin vier commissarissen in conflict zijn geraakt met het vijfde lid, Cruijff.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ten-spreekt-met-fanatieke-aanhang/