‘Molenaar acht crisis Ajax zo weer voorbij’

Bron: ajax1.nl

Keje Molenaar flapte er donderdagavond, op een gezellig samenzijn van Life After Football, uit dat Ajax binnen twee weken zijn bestuurscrisis zal hebben opgelost.

Molenaar is advocaat in Volendam en tegenwoordig nadrukkelijk ook oud-voetballer. Hij speelde net zo veel seizoenen (vier) voor Ajax als voor Feyenoord en kwam vaker uit voor Feyenoord dan voor Ajax, maar deze zoon van FC Volendam positioneert zich sinds zijn laatste seizoen als profvoetballer bij SVV toch vooral als Ajacied. En Johan Cruijff, zo zei hij onlangs bij Studio Voetbal, is zijn idool.

Met zijn lenigheid van geest raakte de jurist diep in de familie die zich Ajax noemt. Hij is woordvoerder van de groep mannen die probeert uit de impasse te komen die Ajax lelijk dreigt op te spelen, nu niemand daar meer weet wie er de baas is. Molenaar studeert op een constructie waarbinnen zijn idool zich weer op zijn gemak kan voelen bij Ajax. Een adviseurschapje lijkt hem voor zijn idool beter dan een commissariaat, denk ik allemaal.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/molenaar-acht-crisis-ajax-zo-weer-voorbij/