Ajax in gesprek met Stam

Bron: ajax1.nl

Ajax heeft Jaap Stam benadert voor een functie als trainer van de verdedigers van de eerste selectie. Dit meldde clubwatcher Simon Zwartkruis in het programma Voetbal International.

Jaap Stam zou vanaf volgend seizoen zich bezig moeten houden met de individuele training van de verdedigers van de Amsterdamse club. Momenteel is de oud-Ajacied echter werkzaam als assistent-trainer bij FC Zwolle en hij heeft aangegeven daar graag te willen blijven. In Amsterdam onderzoekt nu men de mogelijkheid om Stam één dag in de week de verdedigers van Ajax te laten trainen en dat hij voor de rest van de week zijn werk bij FC Zwolle doet. Naar het schijnt heeft een delegatie van Ajax al gesproken met Stam over de mogelijkheid van deze duo-baan. 

In de plannen van Johan Cruijff, die worden gesteund door Ajax-trainer Frank de Boer, heeft elke linie een eigen trainer die enkele dagen per week aan het werk gaat met individuele spelers. Wim Jonk zou zich dan, naast de functie als leiding van de scouting, bezig houden met de middenvelders en Dennis Bergkamp, naast zijn functie in de jeugdopleiding, met de aanvallers van Ajax. Jaap Stam zou het trio dus kunnen completeren.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-gesprek-met-stam/