Hiddink denkt na over functie bij Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Johan Cruijff heeft Guus Hiddink benaderd voor een zetel in de Raad van Commissarissen van Ajax. Dat laat de bondscoach van Turkije zaterdag in zijn wekelijkse column in De Telegraaf weten.

Hiddink schrijft nog niet te weten of hij beide functies kan combineren. “Op zich lijkt me dat een mooie uitdaging, maar vooralsnog hik ik tegen de praktische kant van het verhaal aan’, zegt de trainer die bij zijn oude club PSV ook als adviseur aan de slag kan.

Hiddink benadrukt dat Cruijff eerder contact met hem heeft opgenomen. Hij noemt de functie van commissaris ook minder complex dan de rol van adviseur. “Even voorkomen dat verhalen een eigen leven gaan leiden. Natuurlijk heb ik met iemand van PSV gesproken, zoals ik ook met Johan Cruijff en Chelsea praat. Maar om me dan meteen adviseur te noemen, is veel te kort door de bocht”, aldus Hiddink.

De in Amsterdam woonachtige Hiddink is met Cruijff in gesprek over wat er allemaal mogelijk zou kunnen zijn als hij niet in de raad van commissarissen kan plaatsnemen. “Cruijff heeft voor mij de drempel verlaagd.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114073/Hiddink_denkt_na_over_functie_bij_Ajax.html