Ajax A1 verliest de kleine klassieker

Bron: ajax1.nl

Ajax A1 heeft zaterdag met 1-0 in eigen huis verloren van de leeftijdsgenoten van Feyenoord/Excelsior A1. Het doelpunt van het Rotterdamse combinatieteam viel in de laatste seconden van de blessuretijd.

De animo voor de ‘kleine Klassieker’ was erg groot. Zeker in combinatie met het goede weer, kwamen ontzettend veel mensen op de wedstrijd Ajax A1 – Feyenoord/Excelsior af. De toeschouwers zagen hoe de Ajacieden de eerste twintig minuten prima speelden en het meeste balbezit opeisten. Al gauw waren de A-junioren op zoek naar een kans om op voorsprong te komen. Vanaf links sprintte Nicolai Boilesen naar voren om een goede voorzet te geven voor het doel van Feyenoord/Excelsior. Helaas kwam Ricardo Kip er net niet bij en schoot Lesley de Sa uit de rebound hoog over.

Daarna leverde het team van Fred Grim en Dennis Bergkamp veel ballen in en begon het slordig te spelen. Grim bleef daarom non-stop zijn elftal vanaf de zijlijn coachen en instrueren. ,,Als de jongens in oplossingen denken, kiezen ze altijd de moeilijkste oplossing’’, zei Grim na afloop van het duel over het inleveren van de ballen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-a1-verliest-de-kleine-klassieker/