Welke Ajacieden komen er in actie

Bron: ajax1.nl

Verschillende Ajacieden komen dit weekend en begin volgende week met hun nationale team in actie. Gregory van der Wiel speelt met Oranje de dubbel EK-kwalificatiewedstrijd tegen Hongarije. Ook Jan Vertonghen, Miralem Sulejmani en Christian Eriksen spelen interlands op weg naar EURO 2012. Hyun Jun Suk en Eyong Enoh komen buiten Europa in actie. Daley Blind en Lorenzo Ebecilio spelen met Jong Oranje.

Gregory van der Wiel speelt vrijdagavond met Oranje in het Ferenc Puskás Stadion de kwalificatiewedstrijd tegen Hongarije. Het duel tussen koploper Nederland en nummer 2 Hongarije begint om 20:30 uur in Budapest. Dinsdagavond treffen beide landen elkaar opnieuw in groep E. De return wordt voor Van der Wiel die avond op vertrouwde grond afgewerkt. Vanaf 20:30 uur kan Nederland in de Amsterdam ArenA een goede stap op weg naar EURO 2012 zetten.

Daley Blind en Lorenzo Ebecilio behoren tot de selectie van Jong Oranje. Het nationale beloftenelftal van bondscoach Cor Pot oefent vrijdagavond tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland. De oefeninterland begint om 18:00 uur in het stadion van Fortuna Sittard.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/welke-ajacieden-komen-er-in-actie/