Liverpool denkt aan zomertransfer Suarez

Bron: ajax1.nl

Binnen Liverpool houdt men er steeds meer rekening mee dat Luis Suarez niet deze transferperiode, maar komende zomer de gelederen komt versterken.

De Engelse club doet donderdag een laatste poging Suarez los te weken bij Ajax, maar binnen de organisatie van Liverpool heeft men weinig hoop tot een deal te komen, weet Goal.com.  Hoofdoorzaak is de vraagprijs van Ajax, die volgens de Engelse club buitenproportioneel is. Ajax neemt volgens geruchten pas genoegen met 25 miljoen euro.

De eigenaren van Liverpool staan niet te springen om hoge transferbedragen in de winterstop over te maken, waardoor het steeds waarschijnlijker wordt dat een transfer op korte termijn van de baan is. De eigenaren zijn ‘geschokt’ door de hoge vraagprijs van Ajax en denken komende zomer voor een realistischer bedrag te kunnen winkelen in Amsterdam.

Suarez zelf is ondertussen steeds minder gelukkig met de situatie. De aanvaller zou volgens een bericht in De Telegraaf niet langer gemotiveerd zijn voor Ajax uit te komen als zij de transfer opnieuw blokkeren. De Uruguayaan zit donderdag zijn laatste wedstrijd schorsing uit en kan zondag in actie komen tegen NAC Breda.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/liverpool-denkt-aan-zomertransfer-suarez/