Ook Tottenham Hotspur meldt zich voor Suarez

Bron: ajax.bliep.nl

Het spel rond Luis Suárez is op de wagen. Behalve Liverpool heeft ook Tottenham Hotspur serieuze plannen de spits van Ajax in te lijven. Volgens het AD meldt de club van Rafael van der Vaart zich vandaag in Amsterdam om te informeren naar de vraagprijs.

De Uruguayaan moet voor de topclub uit Londen een oplossing zijn voor de doelpunten die de Londense club nodig heeft om Champions League-voetbal veilig te stellen. Volgens het AD dingt Spurs met Juventus en Internazionale ook naar de gunsten van Sevilla-spits Luis Fabiano. De Braziliaan spewelde vorig jaar in de kwartfinale van het WK met Brazilië nog tegen Nederland, maar kampt net als Suárez al maanden met een post-WK-depressie.

Tottenham Hotspur wil koste wat kost op de vierde plaats eindigen. Die plek heeft aan het einde van het seizoen recht op Champions League-voetbal. Trainer Harry Redknapp zit te springen om doelpunten, is ontevreden over zijn aanvallers en heeft zijn oog laten vallen op Ajax-spits Luis Suárez, vorig seizoen goed voor 35 goals.

De interesse van Spurs sluimerde al langer, maar het bestuur heeft besloten zo snel mogelijk contact te zoeken met de clubleiding van Ajax. (tekst: AD.nl)

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_113692/Ook_Tottenham_Hotspur_meldt_zich_voor_Suarez.html