Ajax makkelijk langs NAC [Video Doelpunten]

Bron: ajax.nieuwslog.nl

NAC bezorgde Ajax zaterdag een heerlijk avondje in de aanloop van het duel in de Champions League met Auxerre. De formatie beperkte zich in de ArenA tot verdedigen en wekte de indruk dat het wel kon leven met de uiteindelijke nederlaag (3-0).

Ajax mocht voor eigen publiek de ene na de andere aanval opzetten. Als de thuisploeg de bal even kwijtraakte, duurde het nooit lang voordat het met een nieuw offensief mocht beginnen. NAC was namelijk alleen naar Amsterdam gekomen om de schade te beperken. FC Utrecht presenteerde zich twee weken geleden totaal anders in de ArenA. Die ploeg bewees dat er met een positieve instelling wel degelijk iets te halen valt in de Amsterdam (1-2).

Trainer Martin Jol was na die wedstrijd boos over de manier waarop Toby Alderweireld vlak voor de tweede treffer van FC Utrecht verkeerd voor buitenspel stapte. De Belg moest tijdens de ontmoeting met NAC plaatsmaken voor André Ooijer, die tijdens zijn eerste basisoptreden in de competitie een degelijke indruk maakte.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_112817/Ajax_makkelijk_langs_NAC__Video_Doelpunten_.html