Moisander staat voor rentree bij Jong Ajax

Bron: ajax1.nl

Niklas Moisander maakt vanavond zijn rentree bij Jong Ajax. In de wedstrijd tegen Helmond Sport speelt Moisander een helft mee. De afgelopen weken stond hij aan de kant met een knieblessure die hij opliep in de wedstrijd tegen AC Milan. Hierdoor miste hij de competitiewedstrijden tegen FC Utrecht, FC Twente, RKC Waalwijk en Vitesse. Ook de bekerwedstrijd tegen ASWH en het Champions League-duel tegen Celtic moest Moisander aan zich voorbij laten gaan.

Het herstel van Moisander duurde langer dan gehoopt, zijn rentree zou eigenlijk al plaatsvinden tijdens het duel tegen Celtic in Glasgow, uit een test bleek toen dat het toch nog te vroeg was voor een rentree. Wanneer Moisander de wedstrijd tegen Helmond Sport goed doorkomt, is hij mogelijk wel inzetbaar als Ajax woensdag opnieuw tegen Celtic speelt.

De plaats van Moisander in de centrale verdediging werd de afgelopen weken ingenomen door Joël Veltman, die dat prima deed. Frank de Boer noemde hem zaterdag na het duel met Vitesse nog “verreweg de beste man” aan Ajax-zijde.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/moisander-staat-voor-rentree-bij-jong-ajax/