Overzicht blessureperikelen Celtic

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Met de aankomende confrontatie in het vooruitzicht maakte AjaxTotaal een overzicht van de afwezige spelers bij de tegenstander. Meest opvallende namen zijn natuurlijk die van aanvoerder Brown en Derk Boerrigter, maar de Schotten kampen met meer blessureleed.

Op Celticfora werd de confrontatie aanvankelijk met veel vertrouwen tegemoet gezien, door de blessures sloeg de stemming de afgelopen week echter langzaam om.  De Schotten kunnen buigen op een sterke thuisreputatie. Daar staat tegenover dat het de laatste 4 CL wedstrijden niet tot scoren kwam. De supporters uit Glasgow vrezen voornamelijk dat hun ploeg te weinig aanvallend vernuft heeft om potten te breken en rekenen op een gelijkspel. De aanval wordt gevormd door Iers international Chris Stokes en Fins international Teemu Pukki in een 4-4-2 opstelling.

SCOTT BROWN [Status; basisspeler en aanvoerder] Brown kan door een schorsing die hij eerder tegen Barcelona opliep niet meedoen. De verdedigende middenvelder is scharnier op het middenveld van Celtic en dus een groot gemis.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/overzicht-blessureperikelen-celtic/