PEC Thuis! 3 punten in Mokum!

Bron: www.afca.nl

Het zit er weer op de match van de landskampioen tegen de koploper van de ere divisie. En het was met Bloed, Zweet en Tranen maar geluk blijven de 3 puntjes blijven in Amsterdam. We hadden eindelijk ook eens het geluk aan onze zijde en dat is soms nodig zoals Frank de Boer melde na de wedstrijd.

Het eerste kwartier ging best lekker er werden kansen gecreëerd alleen werden die gemist of niet afgemaakt. Er werd ook niet echt gedomineerd. We begonnen met Sana en Hoesen voorin. En op het middenveld Serero, Schöne en Duarte, die zijn debuut bij Ajax in de basis vanavond maakte. Ook Denswil starten in de basis, wat bijna zijn vruchten afwierp na 10 minuten spelen, die een voorzet van Duarte kreeg en de bal voor het doel op zijn hoofd kreeg alleen belande de kopbal recht op keeper Begois. Fisher en Sana kregen ook kansen in het de 16 meter maar waren niet scherp genoeg om het doel te vinden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/pec-thuis-3-punten-in-mokum/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pec-thuis-3-punten-in-mokum