‘Ajax is nog lang niet klaar op de transfermarkt: Arias aangeboden’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is nog niet uitgeshopt, zo meldt De Telegraaf. Volgens het dagblad ligt de prioriteit bij het aantrekken van een nieuwe spits en een rechtsback. Ook een extra middenvelder wordt niet uitgesloten. Voor de rechtsbackpositie zou Santiago Arias een optie kunnen zijn. De Colombiaan en voormalig PSV’er mag vertrekken bij Atlético Madrid en is aangeboden bij de regerend landskampioen.

Door het vertrek van Sébastien Haller en Danilo is de spitspositie nog dun bezet bij Ajax. Brian Brobbey werd teruggehaald van RB Leipzig maar er zeker nog een aanvalsleider bijkomen; ‘een targetman’. “We zijn aan het kijken, maar eenvoudig is het niet. Je zoekt een hele specifieke speler en ook nog eens in een specifieke rol”, zei Schreuder daar afgelopen weekend over. Schreuder vergelijkt de rol van de nieuwe spits met die van Klaas-Jan Huntelaar toen hij terugkeerde bij Ajax of Luuk de Jong bij Barcelona.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/07/27/ajax-is-nog-lang-niet-klaar-op-de-transfermarkt-arias-aangeboden/