Oefenwedstrijd vanmiddag tegen Eintracht Frankfurt op laatste moment gecanceld

Bron: ajaxfanzone.nl

De oefenwedstrijd van Ajax tegen Eintracht Frankfurt gaat zaterdagmiddag niet door. Ajax heeft te maken met meerdere coronagevallen, zo meldt de club via de officiƫle website. Volgens Voetbal International zijn het er drie. De positieve gevallen kwamen vrijdagavond bij een test aan het licht. Ajax heeft vervolgens gezamenlijk met de Eintracht besloten geen risico te nemen en de wedstrijd om die reden niet door te laten gaan.

Ajax zou zaterdag om 15.00 uur aantreden tegen de club uit de Bundesliga als afsluiting van het trainingskamp in het Oostenrijkse Bramberg am Wildkogel, maar ziet om bovenstaande reden dus af van het oefenduel. De landskampioen vliegt nu volgens planning terug naar Nederland. De positief geteste spelers reizen apart van de groep en de technische staf, zo valt te lezen in een reactie van de club. Om welke spelers het gaat is niet bekend.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/07/23/oefenwedstrijd-vanmiddag-tegen-eintracht-frankfurt-op-laatste-moment-gecanceld/