Tadic en Gravenberch in de prijzen als speler en talent van het jaar

Bron: ajaxfanzone.nl

Dusan Tadic en Ryan Gravenberch zijn maandag in de prijzen gevallen. Tadic werd door de supporters gekozen als speler van het jaar en Gravenberch mocht de award van talent van het jaar in ontvangst nemen. Tadic volgt Hakim Ziyech op die de prijs in 2020 in ontvangst mocht nemen.

Gravenberch werd door trainer Erik ten Hag toegesproken en gecomplimenteerd. ‘We hebben veel dingen meegemaakt en de staf heeft veel tijd en energie in me gestopt. De award is wel zwaar, maar hij gaat zeker een mooi plekje krijgen’, aldus Gravenberch. Ook Dusan Tadic mocht zich melden op het veld van de Johan Cruijff Arena en kreeg uit handen van Fabian Nagtzaam, directeur-voorzitter van de supportersvereniging, de Rinus Michels Award uitgereikt. Sinds 1993 kiezen de supporters de beste speler van het seizoen. Twee leden van de huidige selectie wonnen de Rinus Michels Award eerder; Maarten Stekelenburg en Daley Blind.

Bron: Ajax.nl

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/05/18/tadic-en-gravenberch-in-de-prijzen-als-speler-en-talent-van-het-jaar/