Rinus Michels

De legende van Johan Cruijff blijft alom aanwezig bij FC Barcelona

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Johan Cruijff blijft ook na zijn overlijden volop aanwezig in de voetballerij. Niet alleen in de gedachten van voetbalfans, sterspelers en bekende trainers. Ook bij FC Barcelona blijft de legende van de nummer 14 levend. Het jeugdcomplex van de club draagt zijn naam. Na een indrukwekkende carrière als voetballer en trainer, blijft de legende van Johan Cruijff blijft dus alom aanwezig bij FC Barcelona. Een blik op de tijdlijn van de legendarische nummer 14. 

Deze trainers maken kans op de Rinus Michels Award

Bron: www.ad.nl

De trainers Erik ten Hag, Arne Slot, Ron Jans, Joseph Oosting en Kees van Wonderen maken kans op de Rinus Michels Award. De trainersvakbond Coaches Betaald Voetbal (CBV) heeft deze vijf genomineerd voor de prijs voor de trainer/coach van het jaar in de eredivisie. Vorig jaar kreeg Ajax-trainer Ten Hag de Rinus Michels Award voor de derde keer, na 2016 en 2019.

7 Voetballegendes van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax Amsterdam is een van de grootste en meest prestigieuze voetbalclubs ter wereld. De club heeft vele sterren voortgebracht die uitgroeiden tot voetballegendes. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van 7 voetballegendes die ooit voor Ajax gespeeld hebben.

Prestaties Ten Hag en Advocaat beloond met prijs

Bron: source

Erik ten Hag en Dick Advocaat zijn maandagmiddag in de prijzen gevallen. De trainer van Ajax won de Rinus Michels Award als beste trainer van het afgelopen Eredivisieseizoen. Advocaat, afgelopen seizoen trainer van Feyenoord, ontving de oeuvreprijs, waarmee hij werd beloond voor wat hij in zijn carrière voor het Nederlandse voetbal heeft betekend. 

Ten Hag wint Rinus Michels-award voor de derde keer

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag heeft voor de derde keer in zijn carrière de Rinus Michels-award gewonnen, de prijs voor beste trainer van het seizoen. De eerste keer dat hij de prijs won, was in 2015/2016 als trainer van FC Utrecht.

De eerste keer bij Ajax was na het seizoen 2018/2019, waarin Ajax de dubbel pakte en tot de halve finale van de Champions League reikte. Ook afgelopen seizoen pakte Ajax de dubbel en dat leverde Ten Hag dus opnieuw de onderscheiding op. Hij is de eerste trainer die deze prijs voor de derde keer wint.

Pages

Subscribe to Rinus Michels